QuakeCon 2021-planning hint naar een Quake-game

QuakeCon 2021-planning hint naar een Quake-game

Bethesda heeft het schema van QuakeCon 2021 online geplaatst. Een inmiddels verwijderde beschrijving meldt dat "Quake terug is".

Het volledige schema van de livestream is hieronder te bekijken. Games als Deathloop, The Elder Scrolls Online, Fallout 76 en Doom krijgen aandacht. 

De show begint echter met een viering van 25 jaar Quake, waar MachineGames onderdeel van uitmaakt. Dat lijkt mogelijk te hinten naar een nieuwe Quake-game, of een nieuwe versie van het oorspronkelijke Quake.

De oorspronkelijke beschrijving van dit gedeelte van het evenement - dat inmiddels is aangepast - meldt: "Quake is terug. In deze speciale stream praat John Linneman van Digital Foundry met Jerk Gustafsson van MachineGames over de iconische status van de franchise en wat het voor hen betekent. Het duo praat ook over nieuwe extra content die Machine Games heeft geleverd om deze editie nieuw leven in te blazen."

Dit is opvallend, omdat Bethesda niets heeft aangekondigd rondom de Quake-franchise. QuakeCon 2021 is dit jaar volledig digitaal en begint op 19 augustus om 20:00 uur Nederlandse tijd. Hieronder - en hier - is het volledige schema te zien.

 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De eerste pas weer eens doorgespeeld, blijft toch iedere keer weer genieten. Onovertroffen.

0

@Wiepie en de muziek van Trent Reznor erbij is fantastisch. Deze dus meteen naar gamepass!

0
test

Een quake 3 arena remake/remaster zou te gek zijn!

0

Aanbevolen voor jou