Puzzle Quest 2 in ontwikkeling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verdere informatie over Puzzle Quest 2 ontbreekt vooralsnog, maar GamePro heeft wel een screenshot vrijgegeven waaruit al behoorlijk wat is af te leiden. Zo lijkt het spelconcept dicht bij het originele Puzzle Quest te blijven, waarin twee stenen in het speelveld omgewi eld moeten worden om combinaties van drie of meer van dezelfde kleur te krijgen.

Er is één kleur mana bijgekomen, paars, wat het totaal op vijf brengt. Geld en ervaring lijken niet langer in het speelveld te liggen. Aanvallen gebeurt nog steeds door meerdere schedels met elkaar te combineren. Over wat de zwarte vuist doet, valt vooralsnog alleen te speculeren. Ook over een releasedatum en platformen is nog niets bekend, al maakt het screenshot alvast één platform duidelijk: de Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou