PUBG-updates op Xbox verhelpen problemen met achievements en meer | Gamer.nl

PUBG-updates op Xbox verhelpen problemen met achievements en meer | Gamer.nl

PUBG Corp. heeft details bekendgemaakt over de problemen die het wil oplossen met de komende updates voor PlayerUnknown's Battlegrounds. In korte tijd brengt de ontwikkelaar in oktober twee updates uit.

Onder de details bevindt zich een oplo ing voor het achievement-systeem. Er werd meerdere keren gemeld dat spelers bij het voldoen aan de eisen voor bepaalde prestaties geen achievements ontvingen. Volgens de ontwikkelaar wordt dit probleem met de update in een zogenoemde hotfix verholpen.

In een tweede update, die ook volgende week uitkomt, worden 'quality-of-life'-verbeteringen toegepast. Onder deze verbeteringen zitten elementen als een nieuwe rapporteer-optie, een verhoogde maximum gevoeligheid van de sticks en nieuwe items. Ook wordt er een nieuw beloning ysteem geïntroduceerd, maar PUBG Corp. is momenteel geheimzinnig over de details. Echter zegt de ontwikkelaar snel meer te laten weten over het nieuwe systeem.

''Uiteraard gaan we, naarmate de dag van de patch nadert, meer details bekendmaken. Voor de tweede update in oktober zijn we nog steeds content aan het afronden en gaan we gedurende de maand meer loslaten.'', aldus PUBG Corp.

PUBG

De Training-modus, die origineel gepland stond om in oktober uit te komen, is uitgesteld naar november. Volgens PUBG Corp. wordt de modus uitgesteld door stabiliteitsproblemen. Deze stabiliteitsproblemen kwamen ook voor wanneer groepen in lobby's aan het wachten waren in de Event-modus, echter zijn deze problemen wel al verholpen.

PUBG is verkrijgbaar voor pc, Xbox One, iOS en Android.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou