Custom matches nu beschikbaar op testservers van PUBG voor pc | Gamer.nl

Custom matches nu beschikbaar op testservers van PUBG voor pc | Gamer.nl

Het spelen van privé-potjes wordt momenteel getest in PUBG, waardoor spelers zelf hun variabelen en parameters kunnen instellen. Waarschijnlijk gaat deze feature in de toekomst wel geld kosten.

De aankondiging van custom matches voor testservers wordt door PUBG corp. gedaan in een post op Steam.

“Pas elk aspect aan van de game, van het gedrag van de cirkel, items/spawnen van voertuigen, tot uitrusting en meer," staat in de beschrijving. "Je kan zelfs War Mode en Zombie Mode maken of aanpa en en vervolgens zoveel (of zo weinig) spelers uitnodigen als je zelf wil."

Naast het krimpen van de cirkel, kan men verder onder andere de tijd dat het duurt om iemand te reviven en het weer instellen.

In de post wordt gezegd dat er tijdens deze testfase geen kosten in rekening worden gebracht bij het maken van deze privé-potjes. Wanneer de feature uit de testservers wordt gehaald, gaat het waarschijnlijk wel iets kosten. Dit, omdat er veel capaciteit nodig is om dit soort custom matches mogelijk te maken en soepel te laten verlopen.

De custom matches maken deel uit van "PC 1.0 Update #18". Hier wordt tevens een nieuw wapen en voertuig toegevoegd aan de game die exclusief in de Sanhok-map te vinden zijn.

Het nieuwe wapen is een Designated Marksman Rifle (DMR) genaamd QBU. Het geweer heeft een bipod, waardoor het een stuk stabieler schiet en minder terugslag heeft wanneer een speler op de grond ligt. De QBU vervangt de Mini 14.

Tenslotte is de pickup-truck Rony een voertuig waar vier spelers in plaats kunnen nemen en is volgens PUBG Corp. ideaal voor het heuvelachtige landschap van Sanhok.

PUBG custom matches
PUBG custom matches
wapen en voertuig pc update PUBG
wapen en voertuig pc update PUBG
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou