PUBG Corp test oplossing die cheaten met ReShade moet stoppen | Gamer.nl

PUBG Corp test oplossing die cheaten met ReShade moet stoppen | Gamer.nl

PUBG Corp werkt aan een oplossing die cheats in PlayerUnknown’s Battlegrounds harder moet aanpakken. Dit bekent ook dat third-party-programma’s die de gameplay of visuals tijdens het spelen aanpassen onder handen worden genomen.

Een van deze programma’s is ReShade. Dit programma wordt al zo’n beetje sinds de Early Acce -tijd gebruik door onder meer speler op Windows. Eerder had Brendan 'PlayerUnknown' Greene het gebruik van ReShade goedgekeurd via Twitter, maar via het PlayerUnknown’s Battlegrounds-forum laat een ontwikkelaar weten dat het programma geblokkeerd gaat worden.

“Deze week zijn we in onze testservers aan de slag gegaan met een nieuwe oplo ing die third-party-programma’s die de gameplay of visuals tijdens het spelen aanpa en kunnen blokkeren. ReShade is een van dit soort programma’s dat geblokkeerd zal worden door deze maatregel.”

ReShade kan de graphics levendiger maken, maar de bijwerking van het programma is dat tegenstanders hierdoor beter opvallen. Dit betekent dat spelers die ReShade gebruiken een oneerlijk voordeel hebben tijdens het spelen van PUBG.

Eerder deze maand hielp PUBG-uitgever Tencent de Chinese overheid bij het straffen van cheatmakers. Hierbij zouden zo’n 120 arrestaties zijn verricht in dertig verschillende zaken.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou