Psychonauts 2 bevat optie om onoverwinnelijk te worden

Psychonauts 2 bevat optie om onoverwinnelijk te worden

Er zit een optie in Psychonauts 2 om onoverwinnelijk te worden.

Dat heeft ontwikkelaar Double Fine laten weten. "Als je Psychonauts 2 met de onoverwinnelijkheids-toggle aan uitspeelt, speel je P2 nog steeds uit", zo reageerde het bedrijf op een tweet van Microsoft waarin werd gemeld dat een game uitspelen op de laagste moeilijkheidsgraad, nog steeds een game uitspelen is.

In een latere tweet laat Double Fine weten dat "alle mensen zouden moeten kunnen genieten van games. Alle leeftijden, alle vereisten. Het is een voortdurend en belangrijk proces in onze industrie en een uitdaging waar we voor moeten gaan. Uiteindelijk willen we dat je plezier hebt, lacht, een verhaal ervaart dat effect op je heeft. Op wat voor manier je maar wil."

Psychonauts 2 is het vervolg op de eerste cultgame en de in 2017 verschenen vr-game Psychonauts in the Rhombus of Ruin. Hoofdpersonage Raz en zijn vrienden probeerde daarin de baas van de Psychonauts, Truman Zanotto, te redden. De games staan bekend om diens solide platformgameplay, humor en bij wijlen haast psychedelische graphics en leveldesign.

Ontwikkelaar Double Fine is inmiddels onderdeel van Microsoft, maar Psychonauts 2 komt op 25 augustus uit op Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. De game staat vanaf lancering ook op Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Prima toch zolang het een optie is.

0
test

@Roy36NL ja je hebt ook soort van optie met ratchet and clank.

0

@hulstpower ja is toch goed moet voor iedereen leuk blijven.

0

Aanbevolen voor jou