PSP Minis afgeprijsd in februari | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vanaf aanstaande donderdag tot 18 februari zijn de kleine games voor de PSP in de aanbieding. Kahoots, Vempire, Breakquest, Mahjongg Artifacts: Chapter 2 en Dracula: Undead Awakening kosten dan allemaal 1,99 euro in plaats van 2,99 euro. Fieldrunners en Pinball Fantasies kosten de komende twee weken 3,99 euro in plaats van 4,99 euro en Bloons kost 2,49 euro.

Volgens het PlayStation Blog komen er gedurende deze maand ook gratis downloads van Minis en wallpapers beschikbaar. Lezers wordt aangeraden vaak de PlayStation Blog te bezoeken voor nieuwe updates.

Minis

PSP Minis zijn goedkope games voor de PSP die via de PlayStation Store gedownload kunnen worden. De games zijn meestal kleiner dan de gemiddelde downloadbare game om de lage prijzen mogelijk te maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou