Eerder zou Cuthbert de piraterijproblemen op de PSP hebben aangegeven als grootste struikelblok, dit blijkt echter niet te kloppen. "Mijn opmerkingen over piraterij waren uit de context gehaald [...]. Ik denk niet dat piraterij de verkopen heeft gedrukt, ik denk gewoon dat nog niet veel mensen hun PSP's aan de PlayStation Store koppelen", zegt Cuthbert. "We vinden het alleen leuk om games te maken als in ieder geval een paar mensen ze spelen! Dus iedereen, hang je PSP aan de PlayStation Store en download wat spellen!" Zolang er niet genoeg downloadbare PSP-spellen worden verkocht is Q-Games niet van plan om nog games te maken voor Sony's handheld.

Pixeljunk

Q-Games is verantwoordelijk voor de downloadbare Pixeljunk-serie voor PlayStation 3. De studio heeft de games Pixeljunk Racers, Pixeljunk Monsters, Pixeljunk Eden en Pixeljunk Shooter uitgebracht. Pixeljunk Monsters is ook uitgebracht als downloadtitel voor PSP, maar had te maken met tegenvallende verkopen.

Voor het recent uitgekomen Pixeljunk Shooter zal er binnenkort nieuwe content verschijnen. Het is nog niet bekend waar de nieuwe content uit zal bestaan maar Cuthbert maakt duidelijk dat Q-Games nog niet klaar is met Pixeljunk Shooter. "Voor Pixeljunk Shooter hebben we nog een heleboel ideeën om uit te werken en ook de engine is krachtig genoeg om nieuwe dingen mee te doen."