PSN krijgt betaalde onderdelen, 3D-games voor 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"SCE zal verder gaan met het vergroten van de verkoop door gebruikers nieuw vermaak aan te bieden met met een combinatie van hardware, software, randapparatuur en het PlayStation Network", meldde Hirai. "Vooral op het online gebied onderzoeken we de mogelijkheid om abonneediensten te introduceren, waarmee exclusieve content en extra mogelijkheden worden geboden naast de bestaande gratis onderdelen." Wat deze exclusieve content en extra mogelijkheden precies zijn is nog niet aangekondigd door Sony.

3D

Tijdens de presentatie werd ook aangekondigd dat de eerste games met 3D-weergave voor de PlayStation 3 in het volgende fiscale jaar moeten verschijnen, dat eindigt op 31 maart 2011. Daarbij werd bekendgemaakt dat alle PlayStation 3-consoles geschikt gemaakt kunnen worden voor deze spellen via een firmware-update.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou