De PlayStation Network-game Shatter komt wellicht naar Xbox Live Arcade en de PC. Dit heeft Managing Director Mario Wynands laten weten.

Shatter is een puzzelgame in het verlengde van Breakout en Arkanoid. Net als in deze klassiekers is het de bedoeling dat je met behulp van een soort van batje en een bal de omgeving vernietigd om zo verder te komen. De game maakt gebruik van een 3D-engine, heeft tien spelwerelden en verschillen spelmodi. De game wist in twee weken tijd dertigduizend stuks te verkopen via het PlayStation Network.

Tegenover website Gamasutra geeft Wynands aan dat de ontwikkelaar al werkende builds van Shatter heeft voor de PC en Xbox 360. Het team kijkt nu alleen nog of het zin heeft om verder te blijven investeren in deze versies om ze af te ronden en uit te brengen. "Tot nu toe ziet het er wel naar uit dat we Shatter op andere platformen uit gaan brengen."

Demo voor PSN

Een demo voor Shatter is nog in de maak voor het PlayStation Network. "Het ontwikkelteam bestond voor het grootste gedeelte maar uit vier tot vijf man, inclusief postproductie. We hebben besloten om ons volledig te concentreren op de lancering van het product en om het spel naar buiten te brengen zodat er geld verdiend kan worden. We maken later nog een demo beschikbaar voor de gamers die nog twijfelen."