PSN breidt uit met nieuwe games en downloadbare content | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast Fat Prince zijn vandaag ook demo's van Watchmen: The End is Nigh Part 2 en Numblast beschikbaar, evenals volledige versies van de PSP-games Samurai Warriors: State of War (€17.99) en Unbound Saga (€14.99).

Nieuw is ook een gratis update voor Fight Night Round 4, die onder andere een toernooi en een trainingslocatie toevoegt, en voor €5,99 is er een extra baan voor Tiger Woods PGA Tour 10 te downloaden. De downloadbare content voor Rag Doll Kung Fu (Time Savers Pack - €1,99) maakt alle kostuums in de game direct beschikbaar.

Dikke prinses

In Fat Prince strijden twee team tegen elkaar om een prinses uit de klauwen van de tegenstander te redden. Wanneer spelers hun eigen prinses vetmesten, heeft de vijand meer mankracht nodig om haar uit het kasteel te kidnappen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou