PSJailbreak mag voorlopig niet in Australië verkocht worden | Gamer.nl

PSJailbreak mag voorlopig niet in Australië verkocht worden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Australische winkels OzModChips, ModSupplier en Quantronics hebben de PSJailbreak inmiddels van hun website gehaald. De rechtbank bepaalde daarnaast dat alle winkels die de dongel verkocht hebben, de winst die zij met de verkoop hiervan hebben behaald terug moeten betalen aan Sony.

Vorige week stelde de federale rechtbank een tijdelijke blokkade in van een aantal dagen op de invoer en verkoop van de PSJailbreak. Nu heeft de federale rechtbank een permanente blokkade ingesteld, welke tot een nader te bepalen tijdstip van kracht is. De permanente blokkade geldt alleen voor de PSJailbreak en niet voor soortgelijke producten. Sony heeft inmiddels ook een rechtszaak aangevraagd tegen Zoomba LDC, dat de PSJailbreak in de Verenigde Staten distribueert.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou