PS5-versie Football Manager 2023 voor onbepaalde tijd uitgesteld

PS5-versie Football Manager 2023 voor onbepaalde tijd uitgesteld

De PlayStation 5-versie van Football Manager 2023 is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Hoewel de game gepland staat voor een release op 8 november, komt de PS5-versie dan dus niet meer uit. Volgens uitgever Sega lig dit aan "onverwachte problemen" die zijn opgedoken tijdens het goedkeuringsproces van de game.

Logischerwijs is het de bedoeling dat deze problemen zo snel mogelijk worden opgelost zodat de game uit kan komen, maar reserveringen die via de PlayStation Store zijn gemaakt worden voor nu geannuleerd. Het is extra zuur voor de uitgever en ontwikkelaar Sports Interactive, omdat dit het eerste deel in de franchise zou zijn die op een PlayStation-console uit zou komen - handhelds niet meegerekend.

Football Manager 2023 komt op 8 november in ieder geval wel uit op pc, Mac en Game Pass voor pc. Op Xbox Series X en S, Xbox One en Xbox Game Pass komt de Football Manager 2023 Console-versie uit. Verder zijn er nog Football Manager 2023 Mobile voor iOS en Android en Football Manager 2023 Touch voor Nintendo Switch en Apple Arcade. Champions League, UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou