PS5-gamers hebben nu meer opties om opgeslagen gameclips te editen

PS5-gamers hebben nu meer opties om opgeslagen gameclips te editen

Sony heeft een update uitgebracht voor Share Factory Studio op PlayStation 5, waarmee opgenomen gameclips nog meer geëdit kunnen worden.

Dat schrijft het bedrijf op PlayStation Blog. Sony noemt dit 'Bits', waarmee men via een simpele editor allerlei extra's aan een opgenomen clip kan toevoegen. 

Zo kan een video in een meme geplaatst worden en kunnen er geanimeerde stickers, tekeningen, tekst en geluidseffecten worden toegevoegd. Ook kan men zelf een voice-over opnemen en er aan toevoegen. Verder zijn er diverse filters beschikbaar.

Voor feestdagen en speciale evenementen komen er zelfs unieke stijlen beschikbaar. De Share Factory Studio-update is nu voor iedereen met een PS5 beschikbaar. Ook kunnen Bits via de PS Mobile-app worden gebruikt.

PlayStation 5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk voor de mensen die het veel gebruiken! Meer opties zijn altijd goed.

0
test

Goed om te zien dat dit voortaan op de PS ook kan. Vond het een groot gemis op de PS4 dat je niet even snel een clipje kon maken en op je telefoon kon bekijken. Vooral bij bijv. Warzone een veel gebruikte feature. Man wat werkte dit omslachtig voorheen.

0

Aanbevolen voor jou