PS5- en Xbox Series-versies Apex Legends verschijnen vandaag

PS5- en Xbox Series-versies Apex Legends verschijnen vandaag

Vandaag komen de langverwachte PlayStation 5- en Xbox Series X en S-versies van Apex Legends uit.

Dat heeft ontwikkelaar Respawn Entertainment aangekondigd. Het was al mogelijk om Apex Legends op de nieuwe consoles te spelen, maar het ging daarbij op de versie die ook op PS4 en Xbox One beschikbaar was. Met de update kunnen gamers het spel in 4k spelen op PS5 en Xbox Series X. Ook is er ondersteuning voor hdr. 

In de toekomst moet er een update uitkomen die ook 120 frames per seconde aan de game toevoegt, maar het is niet duidelijk wanneer dat precies gebeurt. Via een toekomstige update worden ook de adaptieve triggers en haptische feedback van de DualSense-controller benut.

Mensen die Apex Legends al op hun PS5 hebben geïnstalleerd, moeten de game in het PlayStation-menu selecteren en via opties de PS5-versie downloaden. Op Xbox gebeurt dit automatisch via Smart Delivery.

Vandaag begint tevens het Warriors Collection-evenement in Apex Legends. Hierin keert de Control-modus terug, waarbij twee teams van negen spelers verschillende plekken op de map moeten zien te veroveren. Dit tijdelijk evenement duurt tot 12 april en beslaat de maps Olympus, Kings Canyon en Storm Point. Ook de nieuwe arenamap Drop-Off wordt toegevoegd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

yeah lekker hoor. Zal mn xbox aanzetten zo voor de update. Go smart delivery

0

Aanbevolen voor jou