PS4-eigenaren Persona 5 Royal moeten PS5-versie opnieuw kopen

PS4-eigenaren Persona 5 Royal moeten PS5-versie opnieuw kopen

Wanneer men Persona 5 Royal op PlayStation 4 heeft gekocht en de aankomende PS5-versie wil spelen, moet de game opnieuw gekocht worden.

Dat heeft Atlus bevestigd in een FAQ op diens Japanse website (via VGC). Daarin valt te lezen dat men de PS5-versie opnieuw moet aanschaffen als men deze wil spelen. "Het spijt ons, maar er zijn geen producten voor PS4-eigenaren van Persona 5 Royal voor deze game. We zouden het op prijs stellen als je Persona 5 voor PS5 aanschaft wanneer je de game op PS5 speelt."

Logischerwijs kan de PS4-versie wel via backward compatibility op PS5 afgespeeld worden. Dan kan men echter niet de verbeteringen van de PS5-versie ervaren. Persona 5 Royal is een verbeterde versie van Persona 5 en verscheen in 2020. De game komt in oktober uit op PS5, Xbox-consoles, pc en Nintendo Switch. In 2023 komen ook Persona 3 Portable en Persona 4 Golden naar alle systemen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoezo klantonvriendelijk? Ik zou de game echt niet nogmaals aanschaffen voor de volle mep alleen voor wat grafische verbeteringen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Riyakuya Schandalige manier van zaken doen inderdaad. Best dat je een tientje voor een upgrade vraagt, maar dit gaat echt nergens over.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou