PS3-versie House of the Dead Overkill 60 procent meer content | Gamer.nl

PS3-versie House of the Dead Overkill 60 procent meer content | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voor de nieuwe versie zijn niet alleen de graphics opgepoetst, maar ook de animaties van zombies verbeterd. Zij bewegen en vallen met het realistische en veelgebruikte ragdoll physics-systeem. De Extended Cut ondersteunt daarnaast 3D, PlayStation Move en het speciaal daarvoor ontworpen Sharp Shooter-acce oire.

Naast meer levels zijn ook nieuwe vijanden, wapens, vrij te spelen extra's en muziek toegevoegd. Tu en de levels door is een minigame te spelen met PlayStation Move, waarin het de bedoeling is om gecensureerde woorden te beschieten. De PS3-versie van House of the Dead: Overkill verschijnt 28 oktober in Europa, en zal een stuk moeilijker zijn dan het spel op de Wii, zo meldt Sega tot slot.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou