PS3-versie BioShock Infinite krijgt mogelijk exclusieve content | Gamer.nl

PS3-versie BioShock Infinite krijgt mogelijk exclusieve content | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de vraag van InsideGamer wat het betekent dat aan het eind van de trailer van BioShock Infinite alleen het PlayStation Network-logo te zien was en niet dat van Xbox Live, zei Robertson: "Ik geloof dat we er nog niet klaar voor zijn om daarover te spreken. [...] Het is te vroeg om te praten over specifieke platformen." Mogelijk duidt dit er op dat de PS3-versie exclusieve DLC krijgt.

3D

Robertson verklaarde daarnaast dat BioShock Infinite welicht 3D-ondersteuning krijgt. "We zijn het zeker niet… niet aan het overwegen, want we houden ervan om te experimenteren. Het is iets waar ik nu geen antwoord op kan geven, maar we zijn wel met deze dingen aan het experimenteren."

BioShock Infinite werd gisteren door 2K Games onthuld. Daarvoor stond het spel alleen bekend als Project Icarus. Infinite tilt het BioShock-universum uit het water en in de lucht naar de geheel nieuwe stad Columbia. Het spel speelt zich ongeveer vijftig jaar voor de gebeurteni en van de eerste BioShock af.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou