PS3-demo Split/Second: Velocity volgende week | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De demo bevat de Airport Terminal baan, waarop spelers drie rondjes kunnen racen. Ondertu en moet de competitie worden gedwarsboomd met de zogenaamde Power Plays, die ervoor zorgen dat een deel van de omgeving wordt vernietigd. Eerder deze week kwam dezelfde demo al uit voor de Xbox 360.

Power play

In Split/Second: Velocity nemen spelers deel aan een fictief televisieprogramma waarin racers voor geld en faam strijden. Tijdens de race bouwt men een Power Play meter op door stunts te doen. Deze meter kan gebruikt worden om een Power Play uit te voeren en bijvoorbeeld een obstakel te creëren. De uiteindelijke versie van Split/Second: Velocity wordt in mei uitgebracht voor zowel de PlayStation 3, Xbox 360 en de PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou