Nieuws
Left 4 Dead

Prototype van Left 4 Dead nu speelbaar via mod

Left 4 Dead begon ooit als Counter-Strike-mod Terror-Strike

Geschreven door Michel Musters op
Er is een speelbare prototype van Left 4 Dead online verschenen in de vorm van een Counter-Strike: Source-mod.

Uit de beschrijving van de mod op GameBanana blijkt dat het om een map gaat uit Counter-Strike die ter inspiratie diende voor het creëren van Left 4 Dead. De afgelopen tijd lekken er diverse vroege maps uit Counter-Strike uit.

"Zombie_City is een map gemaakt door Valve (of mogelijk Turtle Rock Studios). Het is mogelijk de map van waaruit Left 4 Dead is ontstaan. Iedereen die wel eens van Terror-Strike heeft gehoord gaat het geweldig vinden om dit te spelen." Modder Wolfclock heeft de map speelbaar gemaakt.

Turtle Rock werkte voor Left 4 Dead aan Counter-Strike: Condition Zero en presenteerde in 2005 twee ideeën aan Valve, waaronder een Counter-Strike-mod genaamd Terror-Strike. Daarin vielen golven aan vijanden spelers aan met messen. Dit zou uiteindelijk uitgroeien tot Left 4 Dead.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer dan 33 miljoen Steam-gebruikers waren gisteren tegelijk online Eerste beelden van Super Nintendo World in Hollywood online verschenen
1

Reacties op: Prototype van Left 4 Dead nu speelbaar via mod

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    do365nic

    • 9 januari 2023 11:35
    Beetje zoals de zombie modus die je op gemodde servers kan spelen. Wanneer je dood bent respawn je als zombie en kan je dus melee damage doen aan de resterende spelers.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.