Promotiemateriaal van Call of Duty: Vanguard bevestigt naam en bèta

Promotiemateriaal van Call of Duty: Vanguard bevestigt naam en bèta

Er is promotiemateriaal van het nog onaangekondigde Call of Duty: Vanguard gelekt.

Daarmee is de naam van het nog niet getoonde Call of Duty-spel nagenoeg bevestigd. Ook blijkt uit de artwork dat er drie edities verschijnen - een standaard editie, een cross-gen bundel en een ultimate editie. Ook zou er een open bèta beschikbaar komen.

Ook werden er skins van een operators Lucas, Polina en Wade getoond, alsmede diverse wapens, waaronder de Snowstorm marksman rifle en de Breacher assault rifle.

In een inmiddels door een DMCA-takedown offline gehaalde tweet van een insider, werd geclaimd dat de nieuwe Call of Duty-game op 19 augustus om 19:45 Nederlandse tijd wordt onthuld. Hoogstwaarschijnlijk gebeurt dit in eerste instantie via Warzone. Betrouwbare insider Tom Henderson heeft inmiddels van vier bronnen vernomen dat deze informatie correct is.

Diverse details over de aankondiging zouden vandaag met grote gamesmedia worden gedeeld, al zou daar logischerwijs wel een NDA bij komen kijken zodat de media in kwestie niets op voorhand lekt.

Volgens geruchten speelt Call of Duty: Vanguard zich tijdens de Tweede Wereldoorlog af. Naast een campagne en multiplayer zou ook een Zombies-modus worden toegevoegd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Om 19:45 aankondigen. Dan kan het niet anders of het is een WO2 Call Of Duty.

0
test

@Bigds9fan het zou toch wat zijn als BF en COD eens een keertje een nieuwe installment niet in hetzelfde oorlogstijdperk hebben, ben wel benieuwd!

0

@MoodyBanter COD hoort in de 2de wereldoorlog thuis.

0

Ben meer benieuwd wat ze met Warzone gaan doen.

0
test

@Mellieee ja precies, lijkt me sterk dat die oude wapens meer effect zouden hebben dan de moderne wapens.

0

Aanbevolen voor jou