Nieuws

Alle Project Spark-dlc wordt volledig gratis

Update op 5 oktober

Geschreven door Aida . op
Alle downloadbare content voor Project Spark wordt gratis. Dit laat Rahul Sandil van de ontwikkelaar weten via het officiële forum voor de game.

Het kopen van nieuwe items en omgevingen voor de game wordt volledig verwijderd in de volgende update voor de game, die op 5 oktober uitkomt. Hierdoor wordt alle content die gebruikt kan worden gratis. Er wordt in de toekomst ook geen content vrijgegeven waarvoor moet worden betaald. Hiermee hoopt Microsoft spelers aan te sporen Project Spark vorm te geven met eigen gemaakte inhoud. 

Alle aankopen die spelers hebben gedaan na 28 juli worden automatisch terugbetaald. Aankopen die voor die datum zijn gemaakt, komen niet in aanmerking voor restitutie. Alle in-game credits die spelers hebben, wordt omgezet naar saldo voor het Microsoft-account. 

Ook episodische avonturen zoals Conker’s Big Reunion, waar normaal gesproken voor betaald moest worden, worden niet meer gemaakt. “We laten het aan jullie over hoe zijn verhaal verder verloopt. We kunnen niet wachten om te zien wat jullie creëren!”

Een aantal features van de aankomende update zijn op het forum voor Project Spark te lezen. Project Spark kwam in 2014 uit voor pc en Xbox One. 

Bron: Project Spark

Dit artikel delen:

Lees meer

Rockstar werkt mogelijk aan coöperatieve stealthgame Live: Civilization: Beyond Earth - Rising Tide
1

Reacties op: Alle Project Spark-dlc wordt volledig gratis

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    ShadowX

    • 29 september 2015 16:32
    Kijk dit is vet nieuws, Conker’s Big Reunion was een zeer leuke game ok hij was kort maar was geweldig gedaan.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.