Project Hadar van CD Projekt Red is hoogstwaarschijnlijk een actie-rpg

Project Hadar van CD Projekt Red is hoogstwaarschijnlijk een actie-rpg

Project Hadar, de nieuwe IP van CD Projekt Red, is hoogstwaarschijnlijk wederom een actie-rpg.

Gisteren kondigde CD Projekt Red een reeks nieuwe games aan, waaronder een vervolg op Cyberpunk 2077, een nieuwe The Witcher-trilogie, twee op zichzelf staande The Witcher-games en een compleet nieuwe IP genaamd Project Hadar. Dit spel bestaat alleen nog maar in conceptfase en wordt vooralsnog door een klein team ontwikkeld.

Tijdens een gesprek met investeerders liet CD Projekt gisteren iets meer weten over Project Hadar (via VGC). Het bedrijf kon niet vertellen wanneer het spel de conceptfase verlaat, maar hintte er wel naar dat het spel wederom een actie-rpg wordt, net zoals eerdere games van de ontwikkelaar.

"Wat het genre betreft, maken we een bepaald type games. Het is veilig om aan te nemen dat we games blijven maken binnen dit genre, dus je kunt je wel voorstellen wat voor game je van ons kunt verwachten", aldus Michał Nowakowski, de senior vicepresident van business development.

Volgens Nowakowski begon met in 2021 met het bedenken van het concept achter de game, en voor het eerst in de geschiedenis van het bedrijf wordt het volledig door de ontwikkelaar bedacht - het is dus niet gebaseerd op een andere IP, zoals bij The Witcher en Cyberpunk 2077 het geval was.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Hype hype!

0

Aanbevolen voor jou