Aankomende donderdag is het de dag van de liefde, Valentijnsdag, een dag die je besteed aan je grote liefde. Maar voor mensen die geen grote liefde hebben is Valentijnsdag een onbelangrijke of soms zelfs irritante dag. Gelukkig voor die mensen is er toch nog iemand die een kaartje stuurt: Bizarre Creations, de makers van Project Gotham 4. Zij brengen op Valentijnsdag namelijk maar liefst twee nieuwe downloads beschikbaar voor hun laatste race-game.

De eerste download zal geheel gratis zijn en bevat een nieuwe wagen, de 2007 Peugeot Flux, winnaar van de 2007 Peugeot International Design Competition. Daarnaast zal de download ook twee nieuwe modes bevatten, namelijk Tourist Mode en Free Roam Cat and Mouse. In de eerste mode kun je onbeperkt door een hele stad rijden om deze te verkennen. Gewonnen wordt door het verzamelen van de meeste Kudos, het puntensysteem van Project Gotham. De tweede mode is speciaal voor samenspelen gemaakt. Een team bestaat uit een kat en een muis voertuig. De kat is snel terwijl de muis langzamer is. Het is hierin de bedoeling dat de Kat zoveel mogelijk muizen van de tegenstander probeert te raken en tegelijkertijd zijn eigen muis beschermt.

De tweede download kost 400 Microsoft Points en bevat naast alles wat er in de gratis download zit nog eens zes nieuwe wagens en drie nieuwe motors. Tot slot krijg je ook nog eens de nieuwe World Challenge Arcade Mode, waarin 20 nieuwe events te spelen zijn. Beide downloads bevatten 10 nieuwe achievements, al kunnen hiervan drie enkel verkregen worden via de betaalde download. Al met al kunnen de niet Valentijnvierders aankomende donderdag hun hartje op. En mocht je wel druk bezig zijn bij je geliefde, bedenk dan dat morgen er altijd nog is.