'Productie PlayStation 4 eind dit jaar van start' | Gamer.nl

'Productie PlayStation 4 eind dit jaar van start' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bronnen spreken onder meer over Foxxcon en Pegatron als de fabrikanten waarmee Sony in onderhandeling is. Zij maakten al eerder onderdelen voor Sony's PlayStation 3. Sony zelf heeft nog niets officieel bekendgemaakt over de opvolger van de PS3. Onlangs benadrukte de uitgever nogmaals dat het van plan is zijn belofte van een tienjarige levenscyclus voor de PS3 na te komen.

Kotaku meldde eerder dat de PlayStation 4, evenals de nieuwe console van Microsoft, in 2014 op de markt zullen worden gebracht. De uitgevers zouden signalen naar elkaar uitsturen waarin zij aangeven te willen wachten met de volgende generatie om meer geld te verdienen aan de huidige. Ook analisten verwachten de nieuwe consoles op zijn vroegst in 2014. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou