Problemen met PSN na onderhoud | Gamer.nl

Problemen met PSN na onderhoud | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Door het probleem, wat een 80023102-error oplevert, kunnen gebruikers eerder gekochte producten niet opnieuw downloaden en is het ook niet meer mogelijk om nieuwe producten uit de store te downloaden. Vooral PlayStation Plus- leden lijken hier last van te hebben, maar het probleem komt ook voor bij andere mensen.

Sony heeft inmiddels gereageerd en zegt aan een oplo ing te werken. "We kennen het probleem dat ontstaan is na het onderhoud op PlayStation Network en we werken momenteel aan een oplo ing. Er is niets dat jullie hoeven te doen," zo schrijft een communitymanager op het EU PlayStation-forum, die daaraan toevoegt dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken dat zij hun bestanden kwijtraken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou