Problemen met extra's voor Batman: Arkham City | Gamer.nl

Problemen met extra's voor Batman: Arkham City | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Zo is op het gameforum van Batman: Arkham City te lezen dat de codes waarmee de Catwoman-levels in de campagnemodus worden vrijgegeven, vaak niet met de game zijn meegeleverd. In sommige hoesjes zitten juist drie codes. De codes om met Robin te kunnen spelen werkten enkele uren na de Amerikaanse lancering van het spel niet; dit probleem is inmiddels verholpen.

Uitgever Warner Bros. heeft via Twitter aangegeven dat binnenkort met een updatete komen over een oplo ing van het DLC-probleem. Verder erkent de studio dat er in sommige Collector's Editions verzamelkaarten mi en en dat de Gotham Knight-film bij de PlayStation 3-versie van de Collector's Edition op dvd staat, en niet op BluRay. Hoe deze problemen worden verholpen is nog onbekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou