Private Division gaat horrorgame van Bloober Team uitgeven

Private Division gaat horrorgame van Bloober Team uitgeven

Private Division, een uitgeverslabel van Take-Two Interactive, gaat een aankomende horrorgame van Bloober Team uitgeven.

Het gaat om een compleet nieuwe IP in het survival-horrorgenre. Het spel is nog maar net in ontwikkeling en moet op z'n vroegst pas in 2025 uitkomen. Meer details over de game zijn er nog niet, maar Bloober Team claimt dat het project de studio "leiders in de horrorindustrie" gaat maken.

Bloober Team is bekend van horrorgames als The Medium, Blair Witch en Layers of Fear. Ook werkt het bedrijf aan de aangekondigde remake van Silent Hill 2. Het bedrijf heeft daarnaast een nieuwe Layers of Fear-game in ontwikkeling, dat een soort remake van alle vorige spellen in de reeks moet worden.

Private Division, dat eerder onder andere The Outer Worlds uitgaf, heeft ook een fonds aangekondigd waarmee het kleinere onafhankelijke ontwikkelaars wil ondersteunen bij het creëren en uitgeven van games.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zijn nogal wat projecten eigenlijk. Ik hoop dat ze weten dat ze alleen met de Silent Hill 2 zich op de kaart kunnen zetten als "leiders".

0
test

Laatste tijd wel erg veel horror games uitgebracht en aangekondigd.

0

Aanbevolen voor jou