Prince of Persia-remake en The Division Heartland niet op E3 aanwezig

Prince of Persia-remake en The Division Heartland niet op E3 aanwezig

Ubisoft laat weten dat zowel de remake van Prince of Persia: The Sands of Time als The Division Heartland niet op E3 aanwezig zijn.

Dat werd via berichten op Twitter onthuld. De The Sands of Time-remake had eigenlijk in januari dit jaar uit moeten komen, maar werd eerder al uitgesteld naar een onbekende datum. Inmiddels heeft Ubisoft laten weten dat het spel niet op E3 of de Ubisoft Forward-presentatie wordt getoond en pas volgend jaar uitkomt.

Prince of Persia: The Sands of Time verschoon oorspronkelijk in 2003 voor de PlayStation 2, Xbox, GameCube en pc. Het spel staat onder veel fans bekend als de beste moderne Prince of Persia-game. Een unieke eigenschap is dat spelers met een speciale dolk de tijd kort kunnen terugdraaien, en zo gevechten en platformsecties overnieuw kunnen doen.

Ook het eerder dit jaar aangekondigde The Division Heartland is niet aanwezig op E3 of de Ubisoft Forward-presentatie. Massive Entertainment en Red Storm Entertainment lieten bij de onthulling van het spel weten dat het later dit jaar moet verschijnen, maar ondanks dat blijft nieuwe informatie deze week uit. 

The Division Heartland is een free-to-play-game in de The Division-franchise. Het spel staat los van de andere The Division-games, maar gebruikt wel bekende elementen uit reeks. Zo wordt het derdepersoonsaanzicht behouden. Ook kunnen spelers alleen of met maximaal drie andere gamers spelen.

Ubisoft laat in ieder geval wel meer van Rainbow Six Extraction zien op E3. De Ubisoft Forward-presentatie wordt aanstaande zaterdag om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Prince of Persia remake vind ik eigenlijk een beetje onzinnig dat is echt weer een money grab. Was een super game, speelde fantastisch, dat wordt weer een beetje de graphics oppoetsen en klaar. Maar eenieder zijn moeder krijgt een remake tegenwoordig dus het zal er wel bijhoren. Ontwikkelaars, vooral de grote zijn zeer lui geworden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Ik vraag me buiten de graphics wat jij vindt dat nog beter kan aan die game. Die game speelde zo lekker dat ik hoop dat ze daar niets aan veranderen. Misschien is het mijn roze bril, maar buiten graphics zie ik geen verbeterpunten

0
test

@Ziminar wat ik er van gezien heb vind ik het meer een remaster dan remake.

0
test

@Ziminar 60fps zou voor mij wel beter zijn. Game was tof, maar voelt heeeeeel traag op ps2/cube/xbox.

0

Aanbevolen voor jou