Nieuws
Eve Online

Prijzen EVE Online gaan omhoog

Meer betalen voor abonnementen en Plex

Geschreven door Marvin Toepoel op
Om de groei van EVE Online te kunnen blijven bewerkstelligen, gaan de prijzen in de mmo omhoog.

Dat meldt ontwikkelaar CCP Games via Twitter en een post op eigen website. Vanaf 17 mei gaan de prijzen omhoog voor abonnementen en Plex, een in-game item dat met echt geld gekocht kan worden en kan worden verruild voor ISK, het officiële betaalmiddel in de mmorpg.

“Om in EVE Onlines evolutie en groei te blijven investeren, en om ons missie voor EVE Forever te realiseren, updaten we de prijzen van alle bestaande Omega en Plex”, valt te lezen op de website. “Deze verandering reflecteert wereldwijde trends die productiekosten beïnvloeden en houdt rekening met jaren aan inflatie, waardoor we voor het eerst sinds 2004 de dollarprijs voor maandelijkse abonnementen aanpassen. Deze aanpassingen hebben invloed op andere valuta.”

Een Omega-abonnement voor één maand kost nu bijvoorbeeld nog 14,95 dollar, dat wordt vanaf 17 mei 19,99 dollar per maand. Het afsluiten van langere abonnementen blijft ten opzichte van maandelijkse afschrijvingen voordeliger: waar een jaarabonnement eerst 131,40 dollar kostte, wordt dat in mei 149,90 dollar.

De Plex-bundels gaan ook op de schop. Zo zijn er nu meerdere bundels te koop, met onder andere een kleine bundel van 50 Plex voor 2,49 dollar. Voorheen bevatte de kleinste Plex-bundel 110 Plex voor 4,99 dollar; spelers kunnen vanaf mei 100 Plex kopen voor dezelfde prijs. 

Bron: EVE Online

Dit artikel delen:

Lees meer

Activision toont inhoud van Call of Duty: Mobiles vierde seizoen Wild Dogs 343 Industries wil co-opmodus Halo Infinite in augustus uitbrengen
1

Reacties op: Prijzen EVE Online gaan omhoog

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    The_Stifmeister

    • 25 april 2022 07:22
    Hahahahaha! Ja hoor! Spelersaantallen lopen al jaren terug en de game heeft al meer dan 2 jaar geen echt grote update meer gehad. Nee hoor jongens, een prijsverhoging van 30% zal de game veel goed doen. Prutsers.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.