Afgelopen maandag vroegen we jullie naar de naam van de geestelijke vader achter het Warcraft verhaal van Blizzard Entertainment. De man die een aantal jaar geleden is begonnen met een verhaallijn tussen Warcraft: Orcs and Humans en Warcraft II: Tides of Darkness is ook de man wiens naam wij zochten voor de prijsvraag;Chris Metzen. Hij kreeg de opdracht een echte verhaallijn in Warcraft aan te brengen en volgens velen is hij daar goed in geslaagd.

Uit de honderden inzendingen zijn tien gelukkige winnaars getrokken en zij krijgen zo snel mogelijk van Blizzard Entertainment een Beta-key toegestuurd naar het adres waarmee ze de juiste inzending hebben opgestuurd.

Wat niemand nog wist ten tijden van de prijsvraag is dat de tweede fase van de Final Beta vandaag van start zou gaan, dus heb je niets gewonnen hier bij Gamer.nl, dan kan je altijd nog proberen een key te bemachtigen voor de tweede en laatste fase van de Europese Beta test. De volgende mensen hebben zoiezo een eigen stekje weten te bemachtigen.

Gert-Jan Blonk

Guido Manders

Suleyman Aydogan

Kevin Toet

Alex Wauters

Sander van der Snoek

Bart de Vogt

Dimitri Perneel

Richard Schenkeveld

Machiel Kronberg

Namens de gehele redactie van Gamer.nl veel speelplezier met het verslavende World of Warcraft. Let wel op dat nu de namen zijn verstuurd wij niets kunnen ondernemen om het email proces van Blizzard Entertainment zelf te versnellen.