'Pre-productie van nieuwe Battlefield is gestart'

'Pre-productie van nieuwe Battlefield is gestart'

De pre-productie van een nieuw deel in de Battlefield-franchise zou inmiddels zijn gestart.

Dat claimt journalist Tom Henderson in een artikel op Xfire. Volgens zijn bronnen heeft Dice "waardevolle lessen" getrokken uit de matige ontvangst van Battlefield 2042. 

Battlefield 2042 moet dan ook niet als fundering voor het volgende deel dienen. Voor de release van dat spel was dat nog wel de bedoeling - de volgende Battlefield-game moest bijvoorbeeld nog meer een 'hero shooter' worden.

In plaats daarvan zou Dice teruggaan naar de basis van de reeks. Volgens Xfire speelt de nieuwe Battlefield-game zich bijvoorbeeld in de huidige tijd of nabije toekomst af. Battlefield 2042 speelt zich juist enkele decennia in de toekomst af. Ook zou de nieuwe Battlefield "veel veranderingen die met 2042 zijn gemaakt terugdraaien".

In het artikel wordt ook gemeld dat EA en Dice content uit blijven geven voor Battlefield 2042, waaronder nieuwe seizoenen, specialisten, modi, maps en wapens. Dit zou door een specifiek team binnen Dice worden gedaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Je kunt er een hoop van leren, maar als het management/EA alsnog besluit de game te vroeg uit te brengen, dan heb je er alsnog geen reet aan.

0
test

@Tinus Tussengas-1 Al doende leert men? Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen? We gaan het zien

0

fix eerst wat je hebt of geef de mensen opsiminst hun geld terug.

0

Aanbevolen voor jou