Conker's Bad Fur Day was de allerlaatste game die voor de N64 is verschenen en was tevens één van de beste spellen op deze console. Nu is Rare inmiddels al een tijd lang bezig met een nieuwe Conker game voor de Xbox waarvan op deze E3 heel wat materiaal losgelaten is. Het grootste aspect van de game betreft de intense multiplayer mode wat één van de leukste Xbox Live! titels belooft te worden.

Daarnaast bevat de game echter ook een complete remake van het single player avontuur op de N64 en daar zijn nu enkele filmpjes van verschenen. Wat meteen opvalt zijn de prachtige kleurrijke graphics die een erg sterke sfeer uitstralen. De game zit vol met goede grafische effecten en volgens veel mensen is het wellicht de mooiste console game tot nu toe. Om hierover voor jezelf te oordelen kan je naar IGN surfen waar naast een aantal filmpjes van de single player mode, ook het nodige beeldmateriaal van de multiplayer mode te bezichtigen valt. De filmpjes zijn wel direct feed en op een lage resolutie gesloten wat de ware pracht van de game wel enigzins tegenwerkt, maar een goede indruk is er zeker wel van te krijgen.

Rare wist overigens zelf nog te vertellen dat er nog steeds druk aan de game gewerkt wordt en nog niet alle grafische effecten in deze demonstratie verwerkt zijn. Dit geldt ook voor het geluid, waar op het moment nog stevig aan gewerkt wordt. Het uiteindelijke resultaat zal dus nog mooier zijn. Overigens is het leveldesign gelijk aan de N64 versie wat deze grote grafische verbetering alleen nog maar bewonderenswaardiger maakt.