Postal staat voor veel gamers gelijk aan het hersenloos afschieten va mensen. Ook in deel 2 zullen de nodige onschuldige burgers met lood gepenetreerd worden. Maar nog steeds moet je al dit zware werk per voet doen. Het is namelijk niet mogelijk om voertuigen in Postal 2 te besturen. Volgens de makers zijn er andere spellen waarin je auto's kan stelen als je dat wilt. Iets wat de makers namelijk niet doen is het kopieren van andere ideeen, maar ook in Postal 2 kan je agenten en politie auto's opblazen, net als in Grand Theft Auto 3.Coolweb: How are you going to heal the main hero? For example, in GTA3 you have oral sex with hookers.

Steve: Well, let`s just say that addiction is a terrible thing and health comes with a price...

Coolweb: What`s your favorite gun?

Steve: All of them. How can I choose? Sometimes a blonde is right for the job, some days you feel like a redhead. It`s all good...

Vince: I can`t exactly go into it in detail but its kind of like a Masturbator.

Zoals je hierboven kan lezen is het een erg gezellig interview geworden dat de Russische jongens van Coolweb hadden met de makers van Postal 2. Iedereen die niet bekend is met het genot dat Postal je kan verschaffen zou eens in de budgetbak moeten kijken. Goede kans dat je deel 1 voor een paar euro op de kop kan tikken. Postal 2 zou later dit jaar moeten verschijnen.