'Positieve reacties The Last Guardian zetten ons onder druk' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De games van Team Ico worden gezien als typisch Japans en genieten in het westen vaak niet veel aandacht. Hun vorige titels, Ico en vooral Shadow of the Colo us, werden echter zeer positief ontvangen door de internationale gamepers en zijn inmiddels bekend bij een grote groep gamers. Hierdoor werd er bij de onthulling afgelopen E3 zeer positief gereageerd op The Last Guardian.

Volgens Ueda bevat The Last Guardian elementen van de twee vorige games. Zo zal het klimmen en het vastklampen aan randen weer terugkeren. Het team vindt het daarnaast heel belangrijk dat de bewegingen van de personages en de levels zelf natuurlijk en levend ogen.

Katachtig wezen

The Last Guardian vertelt het verhaal van een jongetje en een katachtig wezen in een mysterieuze wereld. Meer details over het spel worden later dit jaar bekend gemaakt. Waarschijnlijk volgt er meer informatie tijdens de E3 in juni of de Tokyo Game Show in september.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou