Nieuws
Halo Infinite

Populaire glitch Halo Infinite wordt in seizoen 2 uit het spel gehaald

Niet langer rondlopen met een Scorpion-kanon

Geschreven door Marvin Toepoel op
Spelers kunnen in seizoen 2 van Halo Infinite geen gebruik meer maken van een Scorpion-glitch die het mogelijk maakt om met het kanon van de tank rond te lopen.

Spelers van Halo Infinite ontdekten dat het in de Outpost Tremonious-missie mogelijk is om een geglitchte versie van het kanon bovenop de Scorpion-tank te bemachtigen. Daarmee kunnen spelers het kanon gebruiken alsof het een normaal geweer is. Het geglitchte kanon heeft net als op de Scorpion een oneindige hoeveelheid munitie.

Spelers zullen er echter niet veel langer van kunnen genieten. Senior community manager John ‘Unyshek’ Junyszek meldt op Twitter dat ontwikkelaar 343 Industries de glitch in seizoen 2 van Halo Infinite uit het spel haalt.

Het tweede seizoen van Halo Infinite start op 3 mei. Het voegt onder andere twee nieuwe maps, gamemodi, playlists en een nieuwe Battle Pass aan de online shooter toe. Het is nog onbekend of de Scorpion-glitch al aan het begin van seizoen 2 uit het spel wordt gepatcht, of dat het iets is wat gedurende het seizoen wordt doorgevoerd. 

Bron: John Junyszek (Twitter)

Dit artikel delen:

Lees meer

Diablo 2: Resurrected meer dan 5 miljoen keer verkocht Een blik op de nieuwe maps van Halo Infinite seizoen 2
0

Reacties op: Populaire glitch Halo Infinite wordt in seizoen 2 uit het spel gehaald

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.