Nieuws
legends arceus

Pokémon Sleep wordt mogelijk tijdens Pokémon Presents getoond

De uitzending is maandag om 15:00 uur

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens de Pokémon Presents-presentatie aankomende maandag wordt mogelijk Pokémon Sleep getoond.

De url naar de website voor Pokémon Sleep is sinds kort vervangen voor een link naar de meest recente Pokémon Presents-aankondiging. Mensen speculeren dan ook dat dit betekent dat Pokémon Sleep getoond gaat worden.

Pokémon Sleep werd in 2019 aangekondigd, maar is sindsdien van de aardbodem verdwenen. De app moet de slaapgewoontes van mensen bijhouden en analyseren. Wanneer men genoeg slaapt, is dit ook goed voor de pokémon in het spel.

De Pokémon Presents wordt aanstaande maandag om 15:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. De inhoud van de stream is niet bekend, maar het beslaat twintig minuten. Er gaan geruchten over een nieuwe Pokémon Mystery Dungeon-game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Te vroege Lightfall-update maakte Destiny 2 op PS5 kort onspeelbaar Sons Of The Forest is in een dag 2 miljoen keer verkocht
2

Reacties op: Pokémon Sleep wordt mogelijk tijdens Pokémon Presents getoond

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  watashi wa maurice desu.

  • 26 februari 2023 14:21
  Ook al is het een leuk idee, vind ik het idee dat het mogelijk slecht is voor je Pokemon als je slecht slaapt wel ergens overkomen alsof je verplicht hf moet worden goed te slapen.

  Maar wat nu als je sowieso al slaap problemen hebt. Dan mag je deze game dus beter niet spelen. Of anders met gevolg. Of kan deze app zo slim worden dat did weet wanneer het voor iemand persoonlijk goed of slecht is? Ik vermoed namelijk dat ze allerlei dingen meet en tijd en diepte van de slaap en dat is niet meteen een 1 op 1 goed signaal of iemand ook goed slaapt. Enkel wat voor de gemiddelde mens goed is. Ik slaap al 20 jaar ongeveer 5,5 uur per nacht. Ben super energiek. En zelfs als ik eerder ga slapen wordt ik in de nacht wakker. Ik durf te wedden dat dat gezien wordt als weinig, ook omdat mijn horloge dat zegt als ik die aanhoud. Maar ik ben nooit ziek, nooit moe. Nooit zonder energie. Dus mijn lichaam heeft bepaald dat het voldoende is. Ik wordt wakker zonder wekker, ook al staat die wel just in case.

  Nu wil ik deze app daarom niet afdoen maar ik vraag me af wat de functie zal zijn. Ik laat me verrassen als de eerste echte info komt, maar als het gaat over mensen stimuleren goed te slapen dan hoop ik dat ze het zo maken dat het persoonlijk ingesteld kan worden en niet volgens een systeem van wat gemiddeld is, want dat gemiddelde geldt maar voor een klein deel van de mens, het is namelijk een gemiddelde vanwege dat er velen ver er boven zitten en dan velen ver eronder.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Snafu9

  • 27 februari 2023 08:38
  Het verloren kindje zal dan toch eindelijk leven vinden? Ben benieuwd om 1500 uur

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.