Pokémon Rumble Rush aangekondigd voor Android en iOS

Pokémon Rumble Rush aangekondigd voor Android en iOS

In Pokémon Rumble Rush, dat vandaag is aangekondigd, gaan spelers op avontuur naar onbekende eilanden om pokémon te verzamelen. Het spel is al verkrijgbaarin Australië voor Android en iOS.

The Pokémon Company heeft vandaag Pokémon Rumble Rush aangekondigd. Het mobiele spel, dat in Japan bekend is onder de naam Pokémon Scramble SP, stuurt spelers op avontuur om pokémon te verzamelen en te trainen in een wereld van onbekende eilanden. Pokémon Rumble Rush is al beschikbaar in Australië en kan waarschijnlijk binnenkort ook gratis worden gedownload op Android- en iOS-smartphones in Europa.

Op de Google Play Store-pagina van het spel is te lezen dat Pokémon Rumble Rush snelle gameplay biedt voor onderweg en met één hand bestuurd kan worden. In het spel moeten levels worden behaald door je pokémon te besturen terwijl deze vooruit beweegt. Andere pokémon kunnen vervolgens worden aangevallen door te klikken op het scherm.

De zeeën en eilanden in Pokémon Rumble Rush veranderen elke twee weken. Hier zijn nieuwe en wellicht sterkere pokémon te vinden, om toe te voegen aan je collectie. Bij het uitspelen van levels is het mogelijk om Pokémon-erts te verdienen, wat gebruikt kan worden om je pokémon sterker te maken. Ook kan de erts worden ingezet om krachtige pokémon op te roepen, die helpen in een gevecht.

Pokemon Rumble Rush
Pokemon Rumble Rush
Pokemon Rumble Rush
Pokemon Rumble Rush

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer. Weer niet de Pokémon game waar ik op had gehoopt. Het ziet er nog eens stom uit ook, aan de screenshots te zien! :(

0
test

Tja.... ik weet niet echt wat ik er uit moet halen.. Misschien maar even gameplaybeelden bekijken

0

Aanbevolen voor jou