Nieuws

Pokémon Masters en Pokémon Sleep voor mobiel aangekondigd

Nog meer Pokémon!

Geschreven door Michel Musters op
The Pokémon Company heeft twee nieuwe Pokémon-projecten voor smartphones aangekondigd: Pokémon Masters en Pokémon Sleep.

Dat deed het bedrijf tijdens de Pokémon Press Conference afgelopen nacht. Pokémon Masters moet ergens later dit jaar naar iOS en Android komen en wordt ontwikkeld door DeNa. Het spel moet vooral om gevechten tussen de pokémon draaien. Spelers vechten niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen alle Gym Leaders en trainers uit voorgaande Pokémon-games. Volgende maand worden er meer details over Pokémon Masters bekendgemaakt.

Pokémon Sleep wordt een nieuwe app die in 2020 uitkomt en de slaapgewoontes van mensen bijhoudt en analyseert. Hoe dit precies gaat werken is nog niet duidelijk, maar The Pokémon Company laat weten dat het de bedoeling is dat mensen met de app een goede reden hebben om de volgende ochtend op tijd wakker te worden.

The Pokémon Company kondigde ook de een nieuwe Detective Pikachu voor Switch en de cloudservice Pokémon Home voor Switch en smartphones aan. Later dit jaar verschijnen Pokémon Sword en Shield voor de Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Spyro Reignited Trilogy lijkt naar pc te komen Nieuwe Detective Pikachu en Pokémon Home komen naar Switch
0

Reacties op: Pokémon Masters en Pokémon Sleep voor mobiel aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.