Pokémon-klonen en Pikachu-beloning komen naar Pokémon Go

Pokémon-klonen en Pikachu-beloning komen naar Pokémon Go

Pokémon-klonen van Venusaur, Blastoise en Charizard en een nieuwe Pikachu-beloning komen deze week naar Pokémon Go. De redenen hiervoor is de release van de remake van de originele Pokémon-film en de Pokémon Go Battle League die bijna start.

De pokémon-klonen met aparte patronen met aparte komen uit de originele Pokémon-film Mewtwo Strikes Back uit 1998. Ze bestaan uit de drie originele starters, Venusaur, Blastoise en Charizard. Ook komt de Pikachu-kloon uit de film naar Pokémon Go toe. De kloonpokémon zijn vanaf nu in de mobiele game te vinden. De reden voor de komst van de klonen is de release van de eerste Pokémon-film die 27 februari uitkomt op Netflix.

Pokémon Kloons

De nieuwe Pikachu-beloning is voor het toernooi van Pokémon Go: Pokémon Go Battle League. Het gaat om Libre Pikachu, een Pikachu verkleed als een worstelaar. Spelers krijgen deze Pikachu als ze zich aanmelden voor het toernooi. Aanmelden kan door vijf kilometer in Pokémon Go te lopen. Wanneer het toernooi start is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit artikel klopt niet: - Pokémon Go Day event is vanaf 25 februari tot 2 maart. - Pikachu en Eevee kunnen in het wild gevonden worden met feesthoed - Bulbasaur, Charmander en Squirtle met Party Hat zitten in 7km-eieren - Kloon Venusaur, Charizard en Blastoise zijn te krijgen in 4 sterren raids - Armored Mewtwo zit in 5 sterren raids - Kloon pikachu is te vinden via foto's maken

0

Aanbevolen voor jou