Nieuws

Pokémon Go verschijnt in juli voor iOS en Android

Specifieke releasedatum nog niet bekend

Geschreven door Aida . op

Pokémon Go, de smartphone-app van Nintendo, wordt waarschijnlijk voor eind juli uitgegeven. Dit heeft Nintendo laten weten in een Treehouse-uitzending voor E3. Het bedrijf heeft tevens een prijs vrijgegeven voor Pokémon Go Plus, de Pokémon Go-accessoire.

Tijdens de uitzending bevestigde Shigeru Miyamoto dat de Pokémon Go-accessoire voor het einde van juli uitkomt. De armband, waarmee gebruikers Pokémon kunnen vangen zonder de smartphone te gebruiken, krijgt een adviesprijs van 34,99 dollar. Een prijs in euro's is nog niet bevestigd. Later werd duidelijkgemaakt dat het de bedoeling is dat de Pokémon Go-applicatie eerst verschijnt, waardoor de releasedatum van de applicatie ergens tussen nu en eind juli zou liggen.

Een ruilsysteem tussen spelers binnen Pokémon Go werkt niet direct bij de lancering van de app, maar dit wordt volgens Nintendo wel later toegevoegd.

In Pokémon Go kunnen gebruikers Pokémon vangen door rond te lopen in de echte wereld. De speler ontvangt experience points wanneer hij of zij een Pokémon weet te vangen, waardoor er sterkere Pokémon in de app verschijnen.

Pokémon Go wordt gratis uitgegeven voor iOS en Android.

Bron: The Verge

Dit artikel delen:

Lees meer

Michel’s E3-blog 3: Ben ik nog wakker of droom ik dit? Nintendo onthult actie-rpg Ever Oasis voor Nintendo 3DS
1

Reacties op: Pokémon Go verschijnt in juli voor iOS en Android

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Battlestar28

    • 16 juni 2016 11:11
    Waarom zou je zo'n armband halen als je hetzelfde gratis kan met je mobiel? Voor kinderen begrijp ik het maar voor volwassenen?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.