Pokémon Go-Raid Battles vanaf nu vanuit huis mogelijk

Pokémon Go-Raid Battles vanaf nu vanuit huis mogelijk

Het is vanaf nu mogelijk om Raid Battles te doen in Pokémon Go vanaf de bank. Dat maakte ontwikkelaar Niantic bekend in een blog.

Raid Battles zijn thuis te spelen met speciale Remote Raid-passen, die nu verkrijgbaar zijn in de winkel van Pokémon Go. Gisteren liet Niantic weten via de Pokémon Go-blog dat ze deze Remote Raid-passen vieren door een aantal speciale raids in de komende drie weken te laten plaatsvinden. De pokémon Darkrai, Altered Forme Giratina en Virizion zullen langskomen in de raids en veranderen elke week om 10:00 in de ochtend. Spelers die geluk hebben kunnen zelfs een shiny-versie van deze pokémon in handen krijgen.

Vanaf dinsdag 28 april tot dinsdag 5 mei kunnen spelers Darkrai tegenkomen tijdens de raids. De week daarop, 5 mei tot 12 mei, is Altered Forme Giratina beschikbaar. Tot slot kun je van 12 mei tot 19 mei Virizon tegenkomen in de raids. De pokémon zijn alleen te vinden in de vijf-sterren raids.

Naast Remote Raids heeft Niantic nog een leuke actie om het thuis spelen leuk te houden. Er is een nieuwe 1 PokéCoin bundel beschikbaar in de shop. De naam zegt het al, deze bundels kosten maar één PokéCoin. De inhoud van deze bundels verschilt per week. Op dit moment zitten er 20 Ultra Balls, 15 Pinap Berries en 15 Razz Berries in de bundel. Deze bundel is beschikbaar tot 4 mei, daarna zal de inhoud van de bundel weer veranderen.

Pokémon GO

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit spel is sinds de crisis zo veel beter geworden hahaha

0
test

wel alleen als de gym op de radar te zien is. of je pokemon zit in een gym die niet verder dan 5km zit. level down cap voor remote is 5 het is 1 pdt tijd dat betekent gewoon de volgende ochtend vanaf 06:00 in de raids met 10 uur bedoeld google translate 22:00 ( en dus nadat in de EU er geen raids meer zijn) dat weet iedereen die inmiddels een paar newsberichten van niantic heeft gelezen

0

Aanbevolen voor jou