Pokémon GO krijgt corona-update

Pokémon GO krijgt corona-update

Niantic, de ontwikkelaar van de mobilegame Pokémon GO, heeft een update uitgebracht vanwege het coronavirus. Dat maakte de ontwikkelaar bekend in een statement tegenover Polygon.

Pokémon GO is een mobilegame waarbij spelers normaal gesproken juist naar buiten moeten gaan om pokémon te vangen, maar Niantic vindt met de pandemie die op dit heerst het niet veilig meer om spelers naar te buiten te laten gaan om de game te spelen. Eerder maakte de ontwikkelaar al bekend dat onder andere de Abra communtiy day-evenement en het eerste seizoen van de Battle League zijn uitgesteld. Niantic heeft in een persbericht tegenover Polygon gezegd dat ze voorlopig focussen op updates die de game vermakelijk maken vanuit huis.

Eén van deze updates is nu al uit. Hiermee zijn Incense Packs (items waarbij meer pokémon in de omgeving van de speler opduiken) nu tijdelijk in de aanbieding met 99 procent korting. Met de update hoeven er ook minder stappen gezet te worden om eieren uit te broeden en zijn de wachttijden bij de Pokéstops een stuk korter. Welke updates er nog meer uit gaan komen is nog niet bekend.

pokemon go

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

WAT?? Deze zogenaamde update is al op het zelfde moment uitgebracht toen gister bekend werd dat de Abra community day van zondag niet doorging https://pokemongolive.com/post/updatedevents-abracommunityday

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Artikel is al aangepast. Eerder werd aangegeven dat het niet bekend was wanneer de wijzigingen doorgevoerd zouden worden

0

Ja dus? "Is nu al uit" klopt prima met een release van gisteren, niets aan gelogen of misleid.

0
test

@gimbal2 Artikel is al aangepast. Eerder werd aangegeven dat het niet bekend was wanneer de wijzigingen doorgevoerd zouden worden

0
test

@Ryme ?????

0
test

@Ryme Bedankt voor het opmerken. Ik heb het meteen aangepast! Ik kon de aanbieding zelf niet vinden en dacht dat hij nog uit moest komen. Sorry voor de fout ik ga er voortaan beter opletten!

0
test

@JolienMauritsz Geen probleem hoor. Kan gebeuren natuurlijk, het is tenslotte bijna weekend. Ik had zelf ook wat netter mogen reageren om eerlijk te zijn.

0
test

Corona joke, wat een paranoia. lol.

0
test

@Oxymorphone Ok Jensen

0

Aanbevolen voor jou