Nieuws
Pokemon Go

Pokémon Go Halloween-evenement komt mogelijk met generatie drie

Griezelig evenement met nieuwe pokémon

Geschreven door Eline Oosterloo op
Een post op de officiële website suggereert dat de derde generatie voor Pokémon Go uitgebracht wordt tijdens Halloween.

Halloween komt ook dit jaar met een speciaal Pokémon Go-evenement. Vorig jaar konden onder andere veel extra Ghastly en Cubone gevangen worden; pokémon die te vinden waren in de grote Pokémon-toren van Lavender Town, waar vele overleden pokémon rusten in hun graf.

Wat dit jaar precies zal gebeuren tijdens het Pokémon Go Halloween-evenement is nog niet bekend. Wel is een hint vrijgegeven op de officiële Pokémon-website dat de derde generatie pokémon uitgebracht wordt aan het einde van oktober:

"Het Halloween-seizoen is een speciale tijd voor Pokémon Go. Een hele hoop goede dingen komen naar de game later deze maand en we kunnen niet wachten om erop uit te gaan en te zien wat er allemaal klaar staat ons bang te maken, terwijl we onze Pokédex vullen met nieuwe pokémon."

Hoewel dit sterk het vermoeden geeft dat de derde generatie pokémon aan het einde van de maand in Pokémon Go zal verschijnen is niets hierover officieel bevestigd. In augustus werd de derde generatie ontdekt in de data van Pokémon Go door dataminers. Op de Pokémon Go Hub-website zijn al veel details in te zien van deze nieuwe generatie. The Pokémon Company geeft aan binnenkort meer details vrij te geven over het Halloween-evenement.

Dit artikel delen:

Lees meer

Teaser voor Halloween-event in Overwatch uitgebracht Fifa 18 (Switch)
0

Reacties op: Pokémon Go Halloween-evenement komt mogelijk met generatie drie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.