Red Dead Online vereist twee weken lang geen PlayStation Plus

Red Dead Online vereist twee weken lang geen PlayStation Plus

Spelers hebben twee weken lang geen PlayStation Plus-abonnement nodig om Red Dead Online te spelen. Dit vanwege de release van Blood Money.

Voor betaalde online spellen - waaronder de online multiplayer van Red Dead Redemption 2 - is normaliter een betaald PlayStation Plus-abonnement nodig. Dat is tot en met 26 juli echter niet nodig om Red Dead Online te kunnen spelen. 

Gisteren verscheen de Blood Money-update voor Red Dead Online. Hierin krijgen spelers de mogelijkheid om nieuwe criminele paden te bewandelen en bijbehorende missies te voltooien. Deze nieuwe missies zijn verspreid over de hele spelwereld en brengen goede beloningen met zich mee.

Tijdens deze nieuwe Crimes maken spelers jacht op een zeldzaam handelswaar genaamd Capitale. Dit handelswaar wordt beschouwd als hét handelswaar voor boeven en dat wordt afgekeurd door de overheid. Wanneer spelers genoeg Capitale hebben verdiend, krijgen zij toegang tot de eerste van de drie Opportunities. Dit zijn alleenstaande missies die spelers in verschillende niveaus kunnen spelen.

Naast nieuwe Crimes en Opportunities voegt Blood Money onder andere ook de Quick Draw Club toe aan Red Dead Online. Verder zijn er ook een aantal kwaliteitsverbeteringen aan de game toegevoegd, zoals een nieuw menusysteem, uitdagingen, beloningen en zelfs DLSS-ondersteuning voor Windows-gebruikers.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou