Nieuws
Red Dead Online

Red Dead Online vereist twee weken lang geen PlayStation Plus

Ter ere van de release van de Blood Money-uitbreiding

Geschreven door Michel Musters op
Spelers hebben twee weken lang geen PlayStation Plus-abonnement nodig om Red Dead Online te spelen. Dit vanwege de release van Blood Money.

Voor betaalde online spellen - waaronder de online multiplayer van Red Dead Redemption 2 - is normaliter een betaald PlayStation Plus-abonnement nodig. Dat is tot en met 26 juli echter niet nodig om Red Dead Online te kunnen spelen. 

Gisteren verscheen de Blood Money-update voor Red Dead Online. Hierin krijgen spelers de mogelijkheid om nieuwe criminele paden te bewandelen en bijbehorende missies te voltooien. Deze nieuwe missies zijn verspreid over de hele spelwereld en brengen goede beloningen met zich mee.

Tijdens deze nieuwe Crimes maken spelers jacht op een zeldzaam handelswaar genaamd Capitale. Dit handelswaar wordt beschouwd als hét handelswaar voor boeven en dat wordt afgekeurd door de overheid. Wanneer spelers genoeg Capitale hebben verdiend, krijgen zij toegang tot de eerste van de drie Opportunities. Dit zijn alleenstaande missies die spelers in verschillende niveaus kunnen spelen.

Naast nieuwe Crimes en Opportunities voegt Blood Money onder andere ook de Quick Draw Club toe aan Red Dead Online. Verder zijn er ook een aantal kwaliteitsverbeteringen aan de game toegevoegd, zoals een nieuw menusysteem, uitdagingen, beloningen en zelfs DLSS-ondersteuning voor Windows-gebruikers.

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix heeft in grote lijnen een verhaal voor Final Fantasy 10-3 liggen Microsoft ziet potentie in DualSense-features voor Xbox-controller
0

Reacties op: Red Dead Online vereist twee weken lang geen PlayStation Plus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.