Update: PlayStation Plus-games van volgende maand

Update: PlayStation Plus-games van volgende maand

De Playstation Plus-games zijn bevestigd, het gaat inderdaad om Titanfall 2 en Monster Energy Supercross -The Official Videogame.

Update: De lek van de Poolse website is bevestigd door PlayStation, de gratis games zijn inderdaadTitanfall 2 en Monster Energy Supercross - The Official Videogame.

Origineel bericht: Op de website is het nu niet meer terug te vinden, maar gelukkig hebben wij een screenshot weten te maken (zie onder). De Poolse versie van de PlayStation-website meldt dat de PlayStation-plus games van volgende maand Titanfall 2 en Monster Energy Supercross zijn. Deze games vervangen Nioh en Outlast, de gratis games van november.

In Monster Energy Supercross kunnen spelers officiële motorrace-circuits ervaren, zoals Daytona, met echte coureurs uit de 250SX- en 450SX-klasse. De speler doet mee aan kampioenschappen om de beste coureur te worden. Tevens is er de mogelijkheid om zelf circuits te creëren die online gedeeld kunnen worden.

Media has no description

Titanfall 2 is een first-person shooter die is uitgebracht in 2016. In Titanfall 2 besturen spelers Titanen, exoskeletten in mecha-stijl en hun piloten. Deze piloten zijn behendig en zijn uitgerust met een verscheidenheid aan vaardigheden, variërend van wall-running tot cloaking. De singleplayer-campagne speelt zich af in een science fiction-universum en volgt het verhaal van Jack Cooper, die een band heeft met de Titan BT-7274 omdat deze vroeger van zijn mentor was. Samen gaan ze op een zoektocht om te voorkomen dat de Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) een superwapen lanceert dat de Militie-planeet Harmony dreigt te vernietigen. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan hier de review.

psplus

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ligt misschien aan mij , Maar het gevoel bedruipt dat sinds de support voor de PS+ alleen nog PS4 is geworden. de maandelijkse compensatie een drama qua aanbod geworden...

0

@Darkness2K7 Ja, ik heb inmiddels PS Plus opgezegd. De toegevoegde waarde is er niet meer. Zo ook voor XBox Live overigens, ik heb toch geen tijd om al die 'gratis' games te kunnen spelen.

0
test

@Darkness2K7 Sony heeft als onderdeel van de Instant Game Collection sinds Juni 2010 tot Maart dit jaar elke maand meerdere PS3 en Vita games aangeboden bij PS +, volgens schrijven totaal meer dan 600 gratis spellen. De PS4 is sinds November 2013 in Nederland te koop, ik denk juist dat het heel netjes is dat ze nog zo lang support voor de PS3 en Vita hebben geboden. Het aanbod van PS4 games vind ik wel minder goed, het zijn vaak a) goede spellen die mensen al lang gespeeld hebben, of b) minder goede spellen waar niemand op zit te wachten.

0
test

@Darkness2K7 Huh?! Nioh, Titanfall 2... dat zijn fantastische games... tuurlijk niet gloed nieuw maar wat verwacht je dan... Zeuren over het psplus aanbod is inmiddels van alle tijden maar hier over miepen snap ik helemaal niks van...

0

Ik weet nog heel goed dat toen Bloodborne gratis werd aangeboden, de Bloodborne-reddits volstonden met 'Back to Yharnam'-events, om de nieuwe spelers een helpende hand aan te bieden. Eindstand is een gerevitaliseerd spel, en een nieuwe 'customer base' om zich aan de DLC (Old Hunters) te wagen. Ik denk dat deze beweging het beoogde doel is van de gratis games, en dat de keuze voor welke spellen gereleased worden dus vooral ligt aan de vraag of er op een manier geld te verdienen valt als zich plotseling een grote groep nieuwe spelers aandient voor dat spel. Vergeet niet dat Sony een bedrijf is dat winst wil maken, en dus geld moet verdienen. Een gratis game weggeven lijkt (en is!) in dat opzicht een mooi gebaar, maar altruïstisch valt ze niet te noemen. Titanfall 2 is een oud spel (2016 als ik het goed heb). De playerbase zal dus ook verouderen en afnemen. Toch ligt er nog mogelijke winst in microtransactions. Een injectie aan nieuwe spelers brengt daarmee een injectie aan omzet. Dit kan je een heel simpel sommetje maken: er is een punt dat er een 'break-even'-moment komt waar de geprojecteerde verkoopcijfers van een spel minder omzet genereren dan de geprojecteerde verkoopcijfers van DLC/skins/packs/crates bij een X aantal nieuwe spelers. Daar ligt uiteraard het idee dat iemand sneller 10x5 euro uitgeeft dan 1x50 aan ten grondslag. Het gaat er niet om wat een eventueel publiek interessant zou vinden, of dat er per se AAA-titels moeten worden aangeboden. Het gaat simpelweg om het economische rekensommetje waaruit blijkbaar naar voren komt dat er méér winst te behalen valt door iets gratis weg te geven, dan om het te verkopen voor een standaardprijs.

0

@Darkness2K7 Dat is toch ook zo? Het idee is dat er geen maandelijke games meer zijn voor de PS3 geloof ik. Op zich logisch gezien het feit dat we in het kielzog staan van de nieuwe generatie. De PS4 is al goed middelbaar, bijna bejaard zelfs. Overigens wél een punt om te zeggen dat het aanbod ook voor de PS4 de afgelopen maanden so-so was. Nioh is erg leuk, maar die had ik al, en verder is er niks noemenswaardigs aangeboden.

0
test

@Witty1889 Dus? omdat jij het hebt betekent nog niet dat iemand het anders het al heeft. Het is toch ook niet logisch dat ik ga klagen als humble bundle een game gratis weggeeft die ik al heb.

0

Das balen, heb ik gewoon Nioh 2 gemist, ondanks dat jij nog uit moet kom e n ;)

0
test

@Haraldinio Ahahaha, whoops! My bad! Dankjewel :)

0

Aanbevolen voor jou