PlayStation Noorwegen hint naar Uncharted-aankondiging | Gamer.nl

PlayStation Noorwegen hint naar Uncharted-aankondiging | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de Facebook-pagina staat de Noorse ontdekkingreiziger Fridtjof Nansen afgebeeld, met in het Noors de tekst 'onverkend' eronder, wat naar het Engels vertaald wordt met 'unexplored' of 'uncharted'. Daarnaast wordt een onthulling op 22 maart aangekondigd op de gelijknamige website. Op de site is ook muziek te horen die qua stijl overeenkomt met eerder gecomponeerde stukken voor de Uncharted-games. 

Sony Denemarken had voor de aankondiging van Uncharted 3 een soortgelijke teaser-actie. Deze ging over de fictieve schatjager Wilhelm Von Bernhoff. De Noorse ontdekkingsreiziger, Nansen, is bekend van onder meer het oversteken van Groenland en het bereiken van een recordwaardige noordelijke breedtegraad tijdens zijn expeditie naar de Noordpool.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou