PlayStation Nederland kondigt kortingen van 100 euro aan | Gamer.nl

PlayStation Nederland kondigt kortingen van 100 euro aan | Gamer.nl

PlayStation Nederland heeft bekendgemaakt vanaf 14 december hoge kortingen te geven op verschillende PlayStation 4-bundels. Bij drie verschillende bundels wordt een korting van 100 euro gehanteerd. Daarnaast biedt Xbox ook kortingen van 50 euro aan voor meerdere producten.

PlayStation Nederland kondigde de kortingen aan via Twitter. Daar maakte het bedrijf bekend vanaf 14 december drie consoles aan te gaan bieden met een korting van 100 euro. Het gaat om de PlayStation 4 Slim 500GB-console, de PlayStation 4 Pro 1TB-console en de PlayStation 4 VR Mega Pack. Het bedrijf meldt via gestelde vragen dat deze aanbiedingen worden toegepast bij verschillende retailers van de Benelux tot en met 28 december of zolang de voorraad strekt.

Ook zijn er verschillende Xbox-producten beschikbaar met 50 euro korting. Dit betreft bundels, zoals de Robot White Xbox One X 1TB met Fallout 76-bundel, de Gold Rush Xbox One X 1TB met Battlefield V-bundel en de Xbox One X 1TB met Forza Horizon 4 en Forza Motorsport 7-bundel.

De 50 euro korting is ook van toepa ing op verschillende Xbox One S-bundels, zoals met Fortnite of Forza Horizon 4. Ook worden er zelfontworpen Xbox One-controllers aangeboden met tien euro korting evenals een aanbieding van de Xbox Game Pa waar het de eerste maand één euro kost in plaats van tien. Alle Xbox One-aanbiedingen gelden van 8 tot en met 24 december.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou