PlayStation lanceert winkel met digitale kunst | Gamer.nl

PlayStation lanceert winkel met digitale kunst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In The Studio kunnen gebruikers digitale en grafische kunst bekijken of kunstthema's kopen voor hun PS3. Er zijn in de eerste maand meer dan twintig statische en dynamische thema's beschikbaar voor het menu van de spelcomputer. Deze kosten minimaal 0,99 en maximaal 2,99 euro. PlayStation Plus-abonnees krijgen per jaar zes gratis thema's en twintig procent korting op andere kunst in The Studio.

The Studio is opgezet in samenwerking met het creatieve Britse bedrijf Studio Output. "In een wereld waar kunst en games steeds meer samengaan, zijn de digitale kunstwerken van The Studio het perfecte designacce oire. Dit is je kans om je eigen kunstwerk te bemachtigen, of je nu van street-art houdt of het verschil tu en eBoy en Tomato niet kent", schrijft Sony in het persbericht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou