PlayStation-illustraties in Netflix-data gevonden

PlayStation-illustraties in Netflix-data gevonden

Er zijn illustraties gerelateerd aan PlayStation in de code van de Netflix-app gevonden.

De illustraties tonen twee DualSense-controllers en artwork van Ghost of Tsushima. Dat is opvallend, omdat er geen reden zou moeten zijn dat deze illustraties in Netflix verwerkt zitten.

Eerder deze week bleek dat Netflix van plan is om volgend jaar games aan te bieden via de streamingdienst, al is niet bekend of het om zelfgemaakte games of spellen van andere bedrijven gaat. De aanwezigheid van de PlayStation-illustraties in de app doet fans speculeren dat Sony misschien een aantal van zijn games aan Netflix beschikbaar stelt.

Verder werd ook een logo van 'N Game' en een icoon van een haai gevonden. Volgens dataminer Steve Moser is 'Shark' (haai) de huidige projectnaam van Netflix' gameplannen. 

Een samenwerking tussen Sony en Netflix om games op de streamingservice beschikbaar te stellen is niet ondenkbaar; de bedrijven hebben eerder dit jaar al een deal gesloten die er voor zorgt dat Netflix eerste streamingrechten heeft op aankomende Sony-films, waaronder de verfilming van Uncharted.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zit Sony niet bij azure voor cloud services waaromder dat micro ze helpt voor cloud gaming en zit Netflix niet bij Amazon cloud.

0

Aanbevolen voor jou